Forside

Hvem er vi?

Bestyrelsen

Nøglepersoner

Hvad er sket siden sidste opdatering?

Nyt fra Bestyrelsen

Aktuelt nu!

Link til vores
Facebookside


Kontakt: 

Kalender

Beretninger

Gallerier

Handelspladsen

Nyt fra Motor-
historisk Sam-
råd


http://motorhistorisk.dk/

Links


Seneste opdatering 06.07.2018.
Webmaster

 

 

 

 


 

    Klubbens hjemadresse er:


    Hejrhøjvej 4
    7700 ThistedVores klubhus
 

Velkommen til THY VETERANBIL KLUB.
Klubben startede i 1966 i Sennels gl. præstegård. Ca. 1970 lejede klubben en grund på Hejrhøjvej af Thisted Kommune, og gik straks i gang med at samle brugte byggematerialer. Man gik derefter i gang med byggeriet. Det nye klubhus blev bygget af gamle telefonpæle og elmaster, tømmer, eternit og pandeplader. Alt sammen brugt. I 1971 blev klubhuset så indviet og siden har klubben haft adresse på Hejrhøjvej i Thisted.
Med ca. 630 medlemmer fordelt udover Ringkøbing, Viborg og Nordjyllands-amter, er vi en stor og meget aktiv klub, der sætter trivsel og hyggeligt samvær i højsædet.
Som medlem vil du modtage vort klubblad "Lygten" 4 gange om året.
Vi har aftale med "www.veteranforsikringdanmark.dk", der er en nicheafdeling af  Thisted Forsikring. Herigennem kan vi tilbyde dig en fordelagtig veteranforsikring på dit køretøj, men dette er ingen betingelse for et medlemskab.
I klubhuset forefindes opholdsstue, stort bibliotek med mange håndbøger, journaler og gamle magasiner. Vi har også et veludstyret værksted med lift, sandblæsnings-anlæg med mere og ikke mindst et stort reservedelslager, hvor medlemmerne gratis kan finde dele til eget brug.
Klubhuset er åbent hver mandag aften hele året fra kl. 18,30, og efter aftale med garagemesteren kan der udleveres en nøgle, hvis man ønsker at gøre brug af værkstedet på et andet tidspunkt.
Om onsdagene mødes en flok medlemmer til morgenkaffe og hyggeligt samvær. "Onsdagsholdet" har stået for det meste af nybygning og restaurering af klubhuset, både indvendigt og udvendigt. Alle er selvfølgelig velkomne om onsdagene. De mange arrangementer og aktiviteter der foregår i klubben vil du finde i kalenderen på hjemmesiden, der løbende vil blive opdateret.
Hvis du ejer en gammel bil, motorcykel, scooter, knallert eller bare har interesse for gamle køretøjer, var det en god ide at kontakte vor klub, og måske blive medlem. Du vil helt sikkert føle dig velkommen i klubben.

Bestyrelsen

Klubbens vedtægter kan du finde HER.Har du brug for at kontakte klubben i et eller andet anliggende så se HER.

  

Nedenfor nogle billeder fra vort klubhus.

    
                                  Motorcykelparkeringen udenfor klubhuset                                 Hyggestund i opholdslokalet

      
Her laver vi kaffe                                                     Klubbens gasmotor


    
Drejebænk m.m.                                                      Glas-og Sandblæsningsrum